Дневник с уеб приложение
за iPad

Уеб приложението за iPad е следващо ниво в развитието на Дневник като дигитална медиа за активните потребители с позиция. Новото оформление на съдържанието дава съвсем различно преживяване при потреблението на информацията, много подобно на четенето на вестник, но интерактивен и винаги актуален.

Вярваме, че новото оформление на съдържанието дава още един избор да разгледждате и четете любимия сайт през любимото устройство.

Инсталиране

Можете да инсталирате приложението като посетите app.dnevnik.bg на вашия iPad. Там следвайте инструкциите на сайта - за удобство поставете иконка на десктопа на вашето устройство.

Ако не сте с iPad, можете да посетите мобилния сайт на Дневник или да ползвате приложението на Дневник от Android Market, за iPhone от AppStore или за Nokia от Ovi Store.

А какво има вътре?

В приложението ще откриете най-важните статии от последните часове, подредени по начин, който напомня за хартиеното издание - основно съдържание, снимка и колонен изглед на текста. Имате възможност за удобен и бърз преглед на селекцията от дневните новини, подбрани от редакторите на Дневник.

Специално внимание е отделено на фотогалериите - разгледайте ги на цял екран и с текст.